lager-sjaelland.dk: Lager i København

Lager i København

Om København

København er Danmarks hovedstad og indbefatter intet mindre end 18 kommuner med Københavns kommune med 539.542 indbyggere som den største. København er beliggende på Sjællands østkyst og er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt. Her er de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue placeret. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen.

Værd at besøge i København

- Tivoli - Den lille Havfrue - Amalienborg - Christiansborg - Operaen - Det kongelige Teater - Strøget

Københavns geografi

København hare et areal på 74,4 km2 samt et indbyggertal på 1.199.224 (2011) København ligger på den sydøstligste del af Sjælland med en del af byen beliggende på øen Amager.

Links om København

Om København på Wikipedia

Kort over København

Link til Københavns kommune

Facebookside med kontorlokaler i København
Facebookside med butikslokaler i København

 

 

 

 

 


 

Der findes mange former for lager til leje: Store lagerhaller på mange tusinde m2, storage-løsninger til erhverv, lagerbygninger på gårde osv. Prisen på lagerlokaler afhænger utroligt meget at afstand fra motorvej eller landevej, nærhed til storbyer, loftshøjde, isolering, tilkørselsforhold , gulvkvalitet og om der er tilknyttet administrationslokaler (kontor/mandskabsrum/toilet). Så hvis du kun skal tilgå lageret sjældent, er der mange penge at spare ved at vælge nogle lagerlokaler du skal køre lidt længere for at komme til.

Mere i denne kategori: « Stege Ringsted »